Tichý, světlý byt po rekonstrukci, 2+KK, 43 m2, ulice Blattného 12, Praha 5 Stodůlky

Blattného, Praha 5, Praha 13, Stodůlky, Praha   mapa

Prodáno

Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt po kompletní rekonstrukci v 7.patře udržovaného panelového domu s výtahem. Orientace bytu do zeleně zaručuje absolutní klid. Díky oknům na východní stranu a vyššímu patru s výhledem do volného prostoru je byt velmi světlý a vzdušný.
Byt je po kompletní rekonstrukci s novými podlahami, rozvody, se zděnou koupelnou s vanou a samostatným WC. Na chodbě jsou vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má plochu 22 m2, druhý pokoj je velký 12 m2. K bytu náleží sklep o velikosti 2,3 m2.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, v blízkosti jsou stanice metra B Hůrka a Nové Butovice, MHD, obchody, školy, poliklinika, sportoviště i kultura.
Doporučujeme prohlídku tohoto atraktivního bytu, který je připraven k nastěhování nebo jako investice s výnosem z pronájmu.
Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.
Číslo zakázky N00002
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 7
Počet podlaží v domě 8
Celková podlahová plocha 43 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Druh bytu V panelovém domě
Sklep 2 m2
Umístění objektu sídliště
Doprava silnice; MHD; autobus
Voda Voda - dálkový vodovod; Voda - rozvod studené a teplé vody
Telekomunikace Internet
Topení Ústřední - dálkové
Odpad Kanalizace
Ostatní rozvody Kabelová televize
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář