Klidný rodinný dům se studnou, 270 m2, pozemek 970 m2, Opatovice nad Labem, 50 min od Prahy

Růžová, Opatovice nad Labem   mapa

Prodáno

Dům, který nabízíme k prodeji, se nachází v klidné čtvrti rodinných domů v Opatovicích na Labem, jen 50 minut od Prahy. Výborná dostupnost je i do obou krajských měst, do Hradce Králové dojedete autem za 5 minut a do Pardubic za 10 minut, spojení jsou však i vlakem nebo autobusem. V obci je velmi dobrá občanská vybavenost vč. školy a školky.

Dům stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 970 m² a nabízí dostatečné soukromí a klid. Užitná plocha této nemovitosti činí 270 m2, dispozice domu je 6+1.
Dům má jedno podzemní podlaží a dvě nadzemní.

Před 5 lety prošla nemovitost kompletní rekonstrukcí, vč. nových rozvodů vody, elektřiny, topení, ale i podlah a dveří s obložkami v celém domě. Mile Vás překvapí nadstandartně velká kuchyně vyrobená na míru, s množstvím úložných prostor, vybavená moderními spotřebiči a velkorysé propojení obytných prostor. Při rekonstrukci byly použity velmi kvalitní materiály.

Vytápění a ohřev vody nyní zajištuje plynový kotel, je však možné nainstalovat i další druh vytápění, např. peletkový kotel. Dům je napojen na obecní vodu a kanalizaci.

Pozemek je rovinatý, na zahradě se nachází altán s letní kuchyní, je zde také zpevněná plocha připravena na umístění kulatého bazénu nebo třeba ping-pongového stolu. Zahrada je zavlažována automatickým zavlažovacím systémem napojeným na vlastní vrtanou studnu.
Součástí domu je též dílna/sklad a garáž pro jedno vozidlo. Dostatek prostoru na parkování několika dalších vozů je na zpevněné ploše a příjezdové cestě.

Dům Vás jistě zaujme nejen prostorovým uspořádáním, ale především množstvím denního světla. Není běžné, že by v rodinných domech měla každá místnost dostatek denního světla, tento fakt dělá náš nabízený dům jedinečným. V horkém létě můžete přirozeně chladit interiér větráním ze zastíněných stran, naopak v zimních měsících dokáží velká okna na východní a jižní straně dům příjemně prohřát. Díky tomu Vás jistě potěší i nízké provozní náklady, které činí cca 4500 Kč/měsíčně.

Vřele Vám doporučujeme prohlídku této skvěle udržované nemovitosti.

Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.
Číslo zakázky N00050
Poloha objektu samostatný
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 327 m2
Užitná plocha 270 m2
Plocha parcely 970 m2
Plocha zahrady 643 m2
Plocha sklepu 36 m2
Ostatní Plot; Garáž
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; autobus
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt; Voda - dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář