Bydlení na horách 3+1 s lodžií, 75 m2, Velké Hamry

Velké Hamry   mapa

Prodáno

Hledáte rekreační bydlení? Nechcete hned po příjezdu na hory řešit v zimě topení a v létě neustálé sekání trávy? Chcete prostě jen přijet, vybalit a rovnou vyrazit na lyže či na kolo? Nabízíme Vám alternativu víkendového a dovolenkového ubytování – krásný, světlý byt 3+1 s lodžií. Byt s výměrou 75 m2 se nachází v 5. patře zrekonstruovaného domu s výtahem, s novými rozvody, zateplením.

Všechny pokoje prostorného bytu jsou neprůchozí, na chodbách najdete vestavěné skříně. Byt má zděné jádro a plastová okna. Z obývacího pokoje vcházíte na velkou zasklenou lodžii, zde Vás zaujme úžasný výhled na okolní hory. Z kuchyně a dalších pokojů je ničím nerušený výhled do zeleně. K bytu náleží samostatný zděný sklep 1,7 m x 1,35 m, umístěný v přízemí domu.
Před domem je k dispozici dostatek parkovacích míst.

Velké Hamry jsou velmi oblíbená lokalita pro milovníky zimních i letních sportů, pro které je zde opravdu mnoho možností vyžití. V blízkém okolí se nachází několik známých lyžařských a turistických center - Harrachov, Bedřichov, Tanvaldský Špičák, Kořenov, Rokytnice nad Jizerou, Smržovka nebo Jizerská magistrála.

V obci je základní občanská vybavenost, železniční a autobusová zastávka, obchody, vybrané služby, mateřská i základní škola, restaurace, zdravotní středisko. Veškerá občanská vybavenost je potom ve 3 km vzdáleném Tanvaldu.

Velké Hamry leží na hlavní trase Praha – Harrachov – Polsko. Z Prahy Černého mostu autem pojedete pouhou hodinu jízdy. Zastávku zde mají také dálkové autobusové linky Praha – Harrachov. Vlakem můžete jet rychlíkem z Prahy nebo osobním vlakem na trati Železný Brod – Tanvald.

Byt je v družstevním vlastnictví, anuita je zcela uhrazena. Financování hypotečním úvěrem je možno zajistit s ručením jinou nemovitostí. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.
Číslo zakázky N00097
Dispozice bytu 3+1
Podlaží v domě 5
Počet podlaží v domě 8
Celková podlahová plocha 75 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví družstevní
Lodžie 4 m2
Sklep 2 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; silnice; autobus
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář