Slunný byt 3+kk/L, Praha 10 Zahradní Město

Jesenická, Praha 10, Záběhlice, Praha   mapa

Prodáno

Nechcete se trápit s drahou rekonstrukcí bytu?
Nabízíme vám vkusně zrekonstruovaný byt 3+kk s krásným výhledem, v Záběhlicích - Zahradní Město. Byt o výměře 73 m2 je orientovaný na jih a západ, nachází se v 5.podlaží kompletně revitalizovaného domu.
V rámci rekonstrukce bytu zde byly položeny nové podlahy, provedeny nové rozvody elektřiny, moderní kuchyň s vestavnými spotřebiči, prostorná zděná koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Zasklená lodžie o délce 6 m lemuje celou jednu stranu obývacího pokoje. Moderní kuchyň tvoří s obývákem velkorysý prostor, s výhledem na dvě strany, díky orientaci je byt velmi světlý. Na všech oknech jsou žaluzie (den/noc). V tomto bytě vás nebudou trápit ani stále častější letní tropické noci, nová klimatizace je umístěna ve třech pokojích. Potřebovat ji však budete opravdu jen za horkých letních dní.
Dům je také kompletně zrekonstruován, bylo provedeno zateplení a nová fasáda, nová střecha, rozvody i nový výtah. V domě je prostorná kolárna a kočárkárna. V okolí je dostatek parkovacích míst. Dům se nachází v klidné Jesenické ulici, kam jezdí pouze rezidenti.
Lokalita Zahradní město patří v Praze 10 k nejžádanějším. Máte odsud velmi dobrou dostupnost do centra, v okolí kompletní občanskou vybavenost, školy, školky, zdravotní středisko, nedaleko sportoviště Hamr, Hostivařskou přehradu, Hamerský rybník, potok Botič.
Datum předání bytu dle dohody.
Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování
Číslo zakázky N00202
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 5
Počet podlaží v domě 5
Celková podlahová plocha 73 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu po rekonstrukci
Vlastnictví osobní
Druh bytu V panelovém domě
Lodžie 6 m2
Sklep 1 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; silnice; MHD; autobus
Topení Ústřední - plynové
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář