N00237 | Chytrá novostavba se zimní zahradou, 20 minut od Prahy, Pyšely Zaječice

V Rákosí, Pyšely  

Rezervace

Toužili jste někdy po novostavbě se zimní zahradou? Po fotovoltaice, díky které budete mít měsíční provozní náklady nižší než v garsonce? Pokukujete po chytré domácnosti, po systému, který se bude spolu s meteostanicí starat o Váš komfort?
Chcete se rovnou nastěhovat do již hotového nadstandardně vybaveného a zařízeného domu? Chcete hned bydlet a mít dokončenou už i zahradu s automatickým zavlažováním?
Máme pro vás nabídku bydlení v krajní části domu kolaudovaného v roce 2021. Stavba byla na přání majitelů dokončena s mnoha nadstandartními prvky a následně vybavena chytrou domácností Loxone s napojením na fotovoltaiku a meteostanici, v celkové hodnotě nadstandardů a technického vybavení za více než 1,5 mil. Kč.
Díky zimní zahradě z izolačních trojskel s vytápěním a automatickým stíněním spojené s obývacím pokojem, má dvoupatrová bytová jednotka 4+kk obytnou plochu 115 m2.
V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s celoroční zimní zahradou. Tímto spojením získává obývací prostor zcela jiný rozměr a to nejen velikostí, ale hlavně dojmem a osvětlením. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má totiž okna do tří stran, takže je osvětlen příjemným měkkým světlem v kteroukoliv denní dobu. Kuchyňský kout je plně vybaven moderními spotřebiči. V přízemí dále najdete WC s umyvadlem, prostornou technickou místnost s druhým vchodem na zahradu, komoru o ploše 4 m2 a vstupní chodbu. V patře jsou tři pokoje a velká koupelna s WC.
Velmi zřídka se na realitním trhu nabízí tak promyšleně vybavená nemovitost. Díky modernímu technickému vybavení a díky nadstandardům, které si majitelé nechali postavit, má dům energetický štítek B, tzn. velmi úsporný. Měsíční provozní náklady vás jistě potěší, za elektřinu budete platit cca 1200,- Kč a za vodu při čtyřech osobách cca 1000,- Kč měsíčně.
Plyn je zaveden na pozemku, do domu jej nebylo potřeba připojovat, ale v případě zájmu je to samozřejmě možné.
Všechna okna v domě jsou izolační trojskla. Vytápění je řešeno elektrickým podlahovým topení. Díky fotovoltaice vás vytápění a provoz vůbec nemusí trápit. Fotovoltaika má výkon 4,95 kW, což plně pokryje nejen celou spotřebu domácnosti, ale navíc máte nainstalovanou baterii s úložištěm o kapacitě 10 kWh. V obývacím pokoji jsou umístěna i krbová kamna o výkonu 4,5 kW.
Markýza na střeše zimní zahrady, žaluzie na oknech domu a zatahovací zastínění jsou ovládané chytrou domácností Loxone a meteostanicí, automaticky se nastavují, otevírají a zavírají podle vámi požadované teploty či světla v jednotlivých pokojích.
Chytrou domácnost můžete ovládat a kontrolovat nejen přes telefon, ale i lokálními ovladači.
Zahrada o výměře 241 m2 je velmi citlivě osázená okrasnými keři, je zde automatické samozavlažování napojené na retenční nádobu s objemem 5 m3 dešťové vody. Zahradní domek je také napojen na chytrou domácnost a je vytápěný. Je jen na vás, zda si zde uděláte saunu nebo zde budete zazimovávat teplomilné rostliny, které potřebují přes zimu konkrétní nastavenou teplotu. Vedle zahradního domku je umístěn koupací sud o objemu 2000 l z nerezové oceli 160x125cm, obložený dřevem. Vytápění je možné pomocí kamen na dřevo integrovaných v sudu.
Vstupní dveře jsou bezpečnostní a bezpečnostní kamerový systém máte napojen jak na telefon, tak i na úložiště.
K nabízené bytové jednotce patří dvě parkovací stání.
Veškerou občanskou vybavenost najdete v 2 km vzdálených Senohrabech nebo v Pyšelích. Ze Senohrab jezdí každých 30 minut vlak do Prahy, na Hlavním nádraží budete za 35 minut. Po dálnici jste v Praze autem za 20 minut.
Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.
Poloha objektu řadový
Druh objektu dřevěná
Stav objektu novostavba
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 50 m2
Užitná plocha 105 m2
Plocha parcely 290 m2
Plocha zahrady 241 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; autobus
Voda Voda - dálkový vodovod
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy B - Velmi úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář