N00245 | Pozemek u letiště Hořovice, 30 km od Prahy, 8335 m2

K Plevnu, Hořovice  

15 470 000 Kč

CENA K JEDNÁNÍ

Pouze výjimečně se na realitním trhu nabízí komerční pozemek ležící v sousedství letiště a to dokonce přímo vedle přistávací dráhy. Územní plán specifikuje široké využití nabízeného pozemku. Nový majitel nabízeného pozemku na letišti Hořovice si zde bude moci pro své stroje postavit hangár se zázemím nebo si zde postavit halu a podnikat v logistice či v lehké výrobě. Skutečnost, že se jedná o pozemek s tak výjimečnou polohou nabízí opravdu nadstandartní využití.
Rovinatý pozemek o výměře 8335 m2 má vlastní příjezdovou cestu, je zde přivedena přípojka elektřiny. Vodu je možno řešit stejně jako na sousedních komerčně využívaných pozemcích vlastním zdrojem, kanalizaci vlastní ČOV.
Ve fotogalerii je zveřejněna vizualizace možné výstavby hangáru, výrobních nebo skladových prostor.
Bližší informace k letišti Hořovice najdete zde: www.letistehorovice.cz
Z letiště Hořovice budete po D5 za pouhých 15 minut na okraji Prahy.

Zájemci zašleme další informace k pozemku.

Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.
Celková plocha 8 335 m2
Druh pozemku pro komerční výstavbu
Inženýrské sítě elektřina
Charakter okolní zástavby komerční
Umístění objektu okraj obce
Komunikace betonová

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář