Kompletně dokončená novostavba, vč.zahrady a FVE, Vysoký Újezd u Prahy

Jana Kreisla, Vysoký Újezd   mapa

19 570 000 Kč

za nemovitost

Pokud si dnes koupíte od developera dům, musíte počítat s další investicí na dokončení zahrady, vybavení domu, rozšíření terasy, vestavěné skříně atd. V námi nabízené novostavbě máte již vše dokončeno, následné investice překročily hodnotu 3 mil. Kč. Můžete si pouze nastěhovat osobní věci a rovnou bez starostí a stresu bydlet v novém.

Rodinný dům o velikosti 5+kk byl zkolaudován na konci roku 2023, užitná plocha je 176 m2 a pozemek má výměru 827 m2.

Přízemí domu je bezbariérové. Kromě velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a dvěma vchody na prostornou terasu, se zde nachází další pokoj, samostatné WC, technická místnost s pračkou a sušičkou a vstup do garáže.
V patře je ložnice s privátní koupelnou se sprchovým koutem a WC, druhá koupelna s vanou a WC je přístupná z chodby, stejně jako další dva pokoje. Celé horní patro a schodiště je příjemně osvětleno velkým světlíkem.
Kuchyňský kout je plně vybaven novými moderními spotřebiči vč. lednice a myčky. Terasa je velkoryse rozšířená, má nadstandartní plochu 40 m2, venkovní zásuvka a přípojka vody jsou samozřejmostí.
Příjemné jsou předokenní žaluzie v celém domě, ovládané přes aplikaci.

Garáž má plochu 30,2 m2, je zde přípojka vody a praktický zadní východ na zahradu a do domu. Další tři parkovací místa jsou před domem. Příjezdová vrata i garážová vrata můžete otevřít dálkovým ovladačem nebo přes aplikaci. Na domu je nainstalován kamerový systém, v celém domě jsou zásuvky TV a internet.

Na zahradě je automatické zavlažování napojené na retenční nádobu s objemem 5 m3 dešťové vody. Dále je zde umístěn prostorný zahradní domek.
O sekání trávníku se za vás postará nová robotická sekačka. Na terase je postavena nová bioklimatická pergola s osvětlením.

Na střese je nainstalována fotovoltaika zajišťující elektrickou energii pro ohřev vody. V domě je podlahové topení kondenzačním plynovým kotlem. Díky kvalitním stavebním materiálům je energetický štítek domu je B – velmi úsporný. Tomu odpovídají velmi nízké měsíční provozní náklady domu – za elektřinu cca 1800,-Kč a za plyn 3200,-Kč.

Vysoký Újezd patří v současnosti k jedněm z nejvyhledávanějších lokalit pro bydlení v komfortu a zároveň v dosahu metropole. V obci jsou dvě MŠ, ZŠ, obchod, pošta, obecní úřad, restaurace, hotel, golfové hřiště Albatros, fitness, dětská hřiště. Na Zličín autem dojedete za 10 minut a na Anděl za 25 minut. Obec je v dosahu MHD bus 25 min na metro B Zličín.
Novostavba se nachází v klidné ulici, kam jezdí pouze rezidenti.

Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.
Číslo zakázky N00254
Poloha objektu samostatný
Druh objektu cihlová
Stav objektu novostavba
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 121 m2
Užitná plocha 176 m2
Plocha parcely 827 m2
Plocha zahrady 706 m2
Ostatní Garáž
Umístění objektu klidná část obce
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy B - Velmi úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář