Krásný světlý byt 1+kk s možností parkovacího stání v domě

Velenovského, Praha 10, Záběhlice, Praha   mapa

Pronajato

Nabízíme pronájem světlého bytu 1+kk s garážovým stáním a prostorným sklepem. Byt je umístěn ve 3.patře/4.podlaží nového moderního bytového domu se dvěma výtahy. V bytě o ploše 31 m2 se nachází koupelna s vanou a pračkou, WC, v chodbě velké skříně, kuchyňská linka s digestoří, elektrickou troubou s varnou deskou a lednicí. Na oknech jsou žaluzie. Byty na patře jsou umístěny v chodbě oddělené od výtahů a schodiště, což zajišťuje nejen klid, ale i bezpečí.
Parkovací stání přímo v domě je možno za 990,-Kč/měsíčně.
Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě, v blízkosti obchodů, kina, fitness, restaurací a kaváren. V sousedství je rozsáhlý lesopark kolem Botiče a Hostivařská přehrada. Relaxovat a sportovat můžete také u nedalekého Hamerského rybníku. Dvě minuty pěšky je zastávka autobusu MHD a tramvaje. MHD jede na stanice metra Strašnická a Skalka.
Poplatky jsou 3500,-Kč, el.energie cca 500,-Kč (převod na nájemníka). Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH, kauce 1 měsíční nájem.
Byt je ihned k dispozici. Preferujeme dlouhodobý pronájem.
Číslo zakázky N00271
Dispozice bytu 1+kk
Podlaží v domě 4
Počet podlaží v domě 6
Celková podlahová plocha 31 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu novostavba
Vlastnictví osobní
Sklep 2 m2
Doprava silnice; MHD; autobus
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář