Krásný dům blízko Máchova jezera, Doksy

Sluneční, Doksy   mapa

Pronajato

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný rodinný dům v Doksech ve Sluneční ulici, v blízkosti Máchova jezera. Vila, postavená teprve před 10 lety, má obytnou plochu 180 m2, dalších 90 m2 tvoří sklepy a technické zázemí, vč. garáže. Dispozice světlého domu je 4+1, jednotlivé pokoje jsou nadstandartně velké. Kuchyň se dvěma okny má kuchyňskou linku plně vybavenou spotřebiči. V přízemí, kromě velkého obývacího pokoje s krbovými kamny a jídelní částí, najdete velký pokoj pro hosty. Na terasu a zahradu máte vstupy z obou pokojů. V patře jsou dvě velké ložnice s atypickým půdorysem do „L“, z toho jedna ložnice má balkón s výhledem do zahrady. K dispozici jsou v domě dvě koupelny s WC, v přízemí s vanou a v patře se sprchovým koutem. Obě koupelny mají okno.
Po celé ploše domu je nízká půda, kde máte další rozsáhlý úložný prostor. Stavba je cihlová, okna jsou izolační dvojskla, je zde bezpečnostní alarm i kamerový systém. Vytápění domu je plynovým nebo elektrickým kotlem, ovládání topení je možno na dálku přes aplikaci. Na oknech jsou venkovní žaluzie. Garážová vrata na dálkové ovládání.
Vzrostlé stromy na upravené zahradě o výměře 760 m2 zajišťují naprosté soukromí.
Tichá vilová čtvrť, na jejímž okraji je dům postaven, je v bezprostředním dosahu přírody a zároveň blízko centra, škol, obchodů, nádraží. K Máchovu jezeru to máte 10 minut pěšky. Atraktivní oblast Kokořínska a Máchova kraje patří mezi vyhledávané lokality nejen pro relax a sport, ale i pro blízkou vzdálenost do Mladé Boleslavi, České Lípy a do Prahy to máte jen hodinu jízdy autem.
Preferujeme dlouhodobý pronájem, dům nabízíme včetně vybavení.
Poplatky za energie jsou 5000,-Kč měsíčně. Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH, kauce 2 měsíční nájmy.
Číslo zakázky N00273
Poloha objektu samostatný
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 90 m2
Užitná plocha 270 m2
Plocha parcely 760 m2
Plocha zahrady 760 m2
Plocha sklepu 60 m2
Popis vybavení vybavení domu viz fotogalerie
Ostatní Plot; Garáž
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; silnice; autobus
Voda Voda - dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář