Moderní, designově zařízený byt 2+kk/lodžie, vč. vybavení

Vybíralova, Praha 9, Praha 14, Černý Most, Praha   mapa

Prodáno

Nabízíme k prodeji kompletně a velmi nadstandardně zrekonstruovaný byt s moderním designem, který Vás opravdu nadchne. Navíc, jen málo bytů na Černém Mostě má tak úžasný výhled do zeleně.

Slunný byt je orientovaný na západ, má dispozici 2+kk o velikosti 44 m2. U ložnice se nachází zasklená lodžie 3 m2. Kuchyně je plně vybavena moderními spotřebiči (elektrická trouba, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, lednice, digestoř). Prakticky vše v bytě je děláno na míru, jsou zde dostatečné úložné prostory a díky zahrnutí tohoto vybavení do ceny bytu můžete ušetřit na dalších nákladech spojených se zařizováním. Moderní koupelna s vanou a WC doplňuje styl interiéru.

K bytu náleží nejen sklep, ale i další praktický úložný prostor v komoře přímo na patře. Nadstandartní zabezpečení přístupu do bytu je i díky chodbě s bezpečnostními dveřmi umístěné na patře mezi výtahy a vchody do jednotlivých bytů.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží kompletně revitalizovaného domu ve Vybíralově ulici (zateplení, nová okna, nová střecha, nové rozvody elektřiny a vody), včetně 2 nových výtahů (jednoho většího a jednoho menšího).

Umístění bytu je velmi vhodné i díky blízkosti stanice metra B Černý Most. V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, restaurace, obchody, školy, školky, zdravotní středisko.

Doporučujeme prohlídku tohoto bytu nejen těm, kdo hledají vlastní bydlení, ale i pro vhodnou investici s výnosem z pronájmu, který je v této lokalitě velmi žádaný.
Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Číslo zakázky N00275
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 3
Počet podlaží v domě 9
Celková podlahová plocha 44 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Lodžie 3 m2
Sklep 4 m2
Popis vybavení moderní designové zařízení celého bytu zhotovené na míru
Umístění objektu klidná část obce
Doprava silnice; MHD; autobus
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář