Atypický 1+kk s krásným výhledem v srdci Vinohrad

Šumavská, Praha 2, Vinohrady, Praha   mapa

Pronajato

Chcete bydlet v samotném středu Vinohrad, obklopeni množstvím kaváren, restaurací, barů? Zároveň blízko parků a pěšky za 10 minut na Václavském náměstí? Toužíte se z okna dívat na panorama staré Prahy?

Nabízíme Vám pronájem atypického 1+kk, 32 m2, umístěného v 5. patře udržovaného rekonstruovaného cihlového domu bez výtahu. V bytě je vybavený kuchyňský kout s lednicí, koupelna se sprchovým koutem a pračkou, samostatné WC s umyvadlem. K dispozici máte dostatek úložných prostor ve vestavěných skříních a komodách.
Na oknech (izolační dvojskla) jsou žaluzie. Díky umístění bytu v 5.patře máte nádherný výhled na západ slunce nad Prahou.
Vytápění je vlastním plynovým kotlem.

Minutu pěšky jsou zastávky tramvaje, 5 minut pěšky se dostanete na metro A, stanice Náměstí Míru.
Měsíční poplatky jsou 2000,-Kč při obsazení 1 osobou, 3000,-Kč při obsazení 2 osobami, el.energie cca 500,-Kč a plyn cca 1800,-Kč (převod na nájemníka). Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH, kauce 1 měsíční nájem.

Byt je ihned k dispozici. Preferujeme dlouhodobý pronájem.
Číslo zakázky N00280
Dispozice bytu 1+kk
Podlaží v domě 5
Počet podlaží v domě 5
Celková podlahová plocha 32 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Umístění objektu centrum obce
Doprava MHD
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář