Vkusně a moderně zrekonstruovaný byt 2+kk nedaleko Botanické zahrady v Troji

Poznaňská, Praha 8, Bohnice, Praha   mapa

Prodáno

Chcete se nastěhovat do kompletně a vkusně zrekonstruovaného bytu? Přesně to vám nabízíme!

Nabízíme vám k prodeji moderní, kvalitně zrekonstruovaný byt 2+kk nedaleko Botanické zahrady v Troji. Byt o velikosti 43,5 m2 se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží kompletně revitalizovaného domu s výtahem a bezbariérovým přístupem.

Při vstupu do bytu vejdete do zádveří a prostorné chodby, z níž je možno vstoupit do všech prostor. Obývací pokoj a ložnice jsou orientovány na jih, díky tomu je byt příjemně světlý. Součástí bytu je moderní koupelna se zděným sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem s osvětlením, dále samostatné WC s umyvadlem. Kuchyňský kout, navazující na obývací pokoj, je plně vybavený novou designovou kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, digestoř, vestavná elektrická trouba, varná elektrická indukční deska, myčka nádobí). Vestavná skříň s policemi skýtá dostatek úložného prostoru. V celém bytě jsou nové podlahy, dveře s obložkami, okna jsou izolační dvojskla s vnitřními žaluziemi. Celý byt je laděn do bílé barvy s dřevěnými prvky a navozuje tak atmosféru klidu a pohody.

Nadstandartní zabezpečení přístupu do bytu je i díky chodbě s dveřmi umístěné na patře mezi výtahem a vchody do jednotlivých bytů.
Součástí bytu je rovněž sklep o velikosti 2 m2, který se nachází v přízemí domu.

Umístění bytu je velmi vhodné i díky blízkosti stanice autobusů MHD s napojením na metro, blízkého supermarketu i nedalekých OC Krakov a OC Odra. V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, restaurace, obchody, školy, školky, zdravotní středisko a také nepřeberné možnosti relaxace v Botanické zahradě, Zoologické zahradě, Čimickém háji či Přírodní rezervaci Podhoří.

Byt je v družstevním vlastnictví ve velice dobře fungujícím družstvu sdružujícím pouze tři vchody. Anuita bytu je plně splacena.
Zúčtovatelné poplatky jsou 2.538,- Kč + fond oprav 1.738,- Kč + spotřeba el.energie.

Doporučujeme prohlídku tohoto bytu nejen těm, kdo hledají vlastní bydlení, ale i pro vhodnou investici s výnosem z pronájmu, který je v této lokalitě velmi žádaný.

Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem ručeným jinou nemovitostí. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.

Doporučujeme neodkládat prohlídku této nemovitosti.
Číslo zakázky N00281
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 4
Počet podlaží v domě 12
Celková podlahová plocha 43 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví družstevní
Sklep 2 m2
Doprava silnice; MHD; autobus
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Eva Němečková

Telefon: +420 776 261 651
E-mail: eva.nemeckova@cityestates.cz

Kontaktní formulář